INEH: International Network of Esoteric Healing

 

Het INEH is een internationale organisatie, verspreid over vijf continenten en zestien landen die zich ten doel heeft gesteld gezondheid en spiritueel bewustzijn te bevorderen met behulp van kennis van esoterische genezing door middel van seminars, praktische training en counseling en zo een netwerk te creëren van beoefenaars en docenten.

Leden:

INEH USA, INEH UKINEH CanadaINEH DuitslandINEH Nederland

INEH FrankrijkINEH Italië ,  Australia,  Tjechië,  Griekenland, Nieuw Zeeland, Polen, Zuid Afrika, Zweden, Zwitserland, Schotland, Japan

Voor meer informatie: INEH, The Hayloft, Palmers Road, Emsworth, Hampshire PO10 7DL, 00-44-1243-370021 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

 De INEH is een internationale organisatie die zich ten doel heeft gesteld gezondheid en spiritueel bewustzijn te bevorderen met behulp van kennis van esoterische genezing. INEH Nederland is er onderdeel van. De docenten en beoefenaars zijn getraind in de praktische aspecten van de Ageless Wisdom en bieden dit aan in de vorm van Esoteric Healing. Onze netwerkleden zijn verspreid over vele delen van de wereld. Het International Network for Esoteric Healing (INEH) is een geregistreerde goede doelen instelling in het Verenigd Koninkrijk en lid van de Confederation of Healing Organization.